KOSÁR: 0 Ft (0)

Termékeink

Ár szerinti keresésÁr szerinti keresés:

Ft-tól
Ft-ig

Márkák szerint

5.11+AL MAR KNIVESARKANSASARMY STRONGBARSKABENCHMADEBENCHMARKBERETTA KNIVESBERGHOFFBLACKHAWK!BÖKER MAGNUMBÖKER PLUSBRADLEY CUTLERYBREOBRESSERBRINKMANNBROWNINGBUCKBUSHNELLC.JUL HERBERTZCAMILLUSCHRIS REEVE KNIVESCOASTCOLD STEELCOLTCRKTCUDACUDEMANDABURU JAPANESE FOLDERSDEEJODICKDMTDOVODPXEGYÉBEKAELK RIDGEENLANESEE CUTLERYEXTRASOLEXTREMA RATIOFALLKNIVENFENIXFISCHERFISKARSFOREVERSPINFOXFRANK BELTRAMIFRED PERRING-SAKAIGANZOGATCOGERBERGLOBALGRANSFORSGRINDWORXHACKMANHAIDU FENŐKÖVEKHARNDS KNIFE & TOOLHATTORIHELLEHIKARI JAPANHOFFRITZHOGUE KNIVESIAN SINCLAIRICELJOKERKA-BARKAI JAPÁNKANETSUNEKARESUANDOKATZKERSHAWKIZERKLAASKOJI HARAKYOCERALAGUIOLELANSKYLAPIN PUUKKOLASKYLEATHERMANLINDERLION STEELLONE WOLFLUDÁNYI JÓZSEF KÉSEKLUMINOX SWISS WATCHESM'CUSTAM'TECH USAMACTRONICMAGLITEMARBLE'SMARKSMANMARTTIINI J.MASAHIROMASANOMASERINMASTER OF DEFENSEMAXAMMERCURYMEYERCOMIKOVMOKI KNIVESMORAMUELANAGEO KANEKOMANANIWA STONENAVYNIGHT STICKNITELZEOBSZIDIÁN ÉS ACHÁT KÉSEKONTARIOOPINELOTTO HERDER SOLINGENOUTDOOR EDGEPRETULPRO TECHPUMARAMBORAPALAREAL STEELRITE EDGEROCKSTEADRONIN KATANAROUGH RIDERRUBISSANRENMUSARGE KNIVESSCANPANSCHRADESCHWERTLOEWENSEKI CUTSEKIRYUSMITH & WESSONSMITH'SSNOW PEAKSOGSPARTAN BLADESSPYDERCOSPYDERCO BYRDSWISS+TECHSWIZASZALONTAI ISTVÁN KÉSEKTAC-FORCETALONZTIMBERLINETITANERTOJIROTOPSTÓTH LÁSZLÓ KÉSEKTRAMONTINATRUMARKUNITED CUTLERYUSGLADIUSVELAMPVICTORINOXVIRGINIAVOLCANVULKANUSWARTECH USAWENGERWILD BOARWILLIAM HENRYWORK SHARPWÜSTHOFZERO TOLERANCE KNIVES

             Kedves Vásárló            


Ezen az oldalon a legfontosabb vásárlási információkat foglaljuk össze.
Reményeink szerint gyors, hasznos, és könnyen érthető formában sikerül tájékoztatást nyújtani, a webáruház használatát illetően.

Fontos!

Kérjük ne vásároljon addig amig ezt nem olvasta el!
A Webáruház megnyitásával egyidőben beindítjuk jutalmazási rendszerünket!
Ennek lényege , hogy ön a rendszer segitségével olcsóbban tud vásárolni!!!


Hogyan gyűjthet pontokat?

Regisztráció 500 pont = 500 Ft

Facebook like/egyszeri a Késvilág oldal/ 200 pont = 200 Ft

/Küldj üzenetet...és mi jóváírjuk/

Google+          300 pont = 300 Ft

/Küldj üzenetet...és mi jóváírjuk/

Minden vásárolt 1000 Ft 20 pont = 20 Ft

Ezt az információt a regisztrált vásárlóink bármikor megtekinthetik és a következő vásárlásnál
jóváirathatják, illetve gyűjthetik a pontokat tovább.
A pontok beváltása 10.000.- ft feletti vásárlás esetében történhet.
                              

Figyelem!    
   
-Pénz formájában a pontokat beváltani nem lehet.
-A pontokat más felhasználóra átruházni, összevonni nem lehet.
-A pontokat beváltani csak a Web-áruházban lehet.
-A pontrendszer a Kesvilag.hu kizárólagos tulajdona, ő kezeli és gondozza!
-A pontrendszerrel történő bármilyen visszaélés azonnali kizárást eredményez.

A Webáruház használata:

A Szerződés nyelve Magyar!

Az áruházban az egyszerüség kedvéért kétféleképpen lehet vásárolni.

1. Gyorsitott vásárlás:


       - itt nem szükséges regisztráció
                                   - Hátránya nem kerül be a jutalmazási rendszerbe!
                                      - Előnye kevesebb adminisztráció, gyorsabb vásárlás

             2. Regisztráció utáni vásárlás :

                        - Hátránya kicsit több adatot kell megadni.
                                - Előnye bekerülés a jutalmazási rendszerbe igy,
 olcsóbban tud vásárolni!


   Fizetési lehetőségek

            1. E
lőre utalás:bank számlaszámra:

 
-OTP Bank: / Uj Istvánné / 11773384-24105697-00000000
-ERSTE Bank: / Uj Istvánné / 11600006-00000000-15457604

2. Üzletben személyesen


     3. Utánvétel esetén futárnak

Szállítás

A vásárolt árú minden esetben bruttó ár, tehát az ÁFÁ-t már tartalmazza!
A megrendelés elküldése után visszaigazoló e-mailt küldünk, melyben további információkat közlünk, majd  a további pontosítás végett telefonon vagy e-mailben felvesszük a kapcsolatot  Önnel. Semmilyen rejtett költség nincsen PL. /csomagolási dij/.
Amennyiben névre szóló számlát kér, kérjük azt jelezni szíveskedjen!

Szállitás módja

                 - Személyes átvétel: az üzlet nyitvatartási idejében, mely díjtalan.
- Előre utalás ajánlott levélként FONTOS VÁLTOZÁS 2017. JANUÁRBAN a posta az ajánlott levél méretét lekorlátozta (324 mm. x 229mm. x 24 mm.) Az ettől nagyobb termékeket csak csomagküldeményként veszi fel!
/A Postai szállításról, részletek lentebb/
-Futárszolgálat -TRANS-O-FLEX A TRANS-O-FELX futárszolgálattal történő szállítás esetén 25.000,- Ft. alatti megrendelésnél: bruttó 1.250,-Ft. csomagküldési átalány díjat kell fizetni. Ez csak részben tartalmazza a bérmentesítési/szállítási és csomagolási díjat, a fennmaradó részt a kesvilag.hu vállalja át! Kivételes esetben előfordulhat, hogy magasabb szállítási díjat kell a kesvilag.hu-nak fizetni, természetesen erről Önt értesítjük. Amennyiben a megrendelést követően technikai, vagy logisztikai okokból több lépésben kell a megrendelést kiszállítanunk, a szállítási költséget természetesen csak egyszer számolja fel a kesvilag.hu. A küldemény nyomonkövetése a csomag/küldemény azonosító száma alapján bármikor informálódhat a küldemény állapotáról a TRANS-O-FLEX révén!
-Futárszolgálat DPD előre utalással /1500 Ft-./Áfával
 - Futárszolgálat DPD utánvéttel, melynek felára van és minden esetben a vásárlót terheli! /2050 Ft.-/áfával 25.000Ft.-ig
A küldemény nyomonkövetése a csomag/küldemény azonosító száma alapján bármikor informálódhat a küldemény állapotáról a DPD. nyomkövető rendszerében!
A Szállítási költséget cégünk 25.000Ft.- felett átvállalja, ám az utánvét
díja a vásárlót terheli, melynek díjszabása a következő:
25.000Ft.- ---50.000Ft.- között: 550Ft.-
50.000Ft.- ---100.000Ft.- között: 1.100Ft.-
100.000Ft.- felett: 2.000Ft.-.

- Futárszolgálat TRANS-O-FELX ÉS A DPD. /szállitás munkaidőben hétköznap!
Ha az áruházunk által felkinált szállítási mód egyike sem felel meg Önnek a következőt teheti: a megrendelés kitöltésénél a szállítási módok közül válassza a személyes átvételt, így a rendszer nem számol fel szállítási költséget. Ezt követően a kapcsolat felvétel folyamán, bármilyen Ön által preferált szállítási mód választható közös megegyezés alapján!
Előre utalás esetén a  kiszállítás költségét, 2014-től amennyiben a Magyar Posta ajánlott levélként történő kiszállítást választja, cégünk 500 grammig átvállalja. /Az utánvétes postai szolgáltatásra az ajánlat nem érvényes/!
Extrém vagy túlméretes árucikkekre, melyek nem férnek el a szabvány postai boritékban, az ajánlat nem vonatkozik!
Minden további szolgáltatást, amit a Magyar Posta kínál megrendelhető/ előzetes egyeztetés alapján/, de mindenkor a vásárlót terheli .
A Magyar Posta díjszabása a következő linken érhető
el
:
https://www.posta.hu/static/internet/download/2016_tarifatabla_HU.pdf

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a Magyar Posta hibájából történő károkért, felelősséget cégünk nem vállal!
A magyar posta a levél elkallódása esetén a feladási díj 15 szörösét fizeti ki Kb.  30 nap  után, mert "tudakozvány" kivizsgálásának ideje ennyi időt vesz igénybe.
A feladási díj, súlyhoz van kötve! Érdemes előtte áttanulmányozni hogy a levél elkallódása esetén, megtérülhet-e a kár! Ezért mi csak 0-8000ft.- közötti vásárlásnál javasoljuk, a teljesen díjtalan szállítás igénybevételét.
A 8000-25000ft.- összeg között érdemes értékkel kérni a postai küldeményt, amelynek felára van és a vevőt terheli vagy, a futárszolgálatot választani a kiszállítás módjaként.


A kiszállítás költségét: 25.000,- Ft. feletti megrendelés esetén cégünk átvállalja!

 Érdemes olyan címet megadni, ahol azekben az időpontokban tartózkodik valaki, aki átveheti a csomagot, akár  munkahelyi cimet is érdemes lehet megadni.

 

Kiszállítás az Ön biztonsága érdekében!

Biztosan azt kapja, amit rendel, hiszen a terméket átnézve, leellenőrízve küldjük!
Fontos! Csak sértetlen csomagot vegyen át! Amennyiben a csomagolás bárhol, bármilyen mértékben sérült, a futárral vetessen fel jegyzőkönyvet, mert mennyiségi, vagy minőségi hiány esetén csak ennek a jegyzőkönyvnek a birtokában áll módunkban reklamációs kérést befogadni és kezelni! Tehát: a terméknek a futártól való átvételével, illetve az átvételt igazoló dokumentum aláírásával, a termék mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik, ami azt jelenti, hogy a kesvilag.hu.-nak utólag mennyiségi és minőségi reklamációt nem áll módjában elfogadni! A szállítólevél aláírásával elismeri, hogy az átvett csomag mint külsőleg, mint pedig tartalmát illetően megfelel a megrendelésben foglaltaknak! (pl. nem hiányos a csomag tartalma, nem sérült a csomagolás, vagy a termék)
Sikertelen kézbesítés esetén: A futár vagy telefonál, vagy értesítőt hagy az Ön részére!

Áruátvétel

Termékeink szállítási határideje: 2-3 munkanap, a mindenkori raktárkészletünktől függően: Ha a fenti időt meghaladná a szállítás írásban, vagy telefonon értesítjük előre! Amennyiben különböző szállítási határidejű termékeket rendel meg, akkor szintén telefonon, vagy e-mailben az Ön igényeinek, elvárásainak megfelelően, vagy összevárjuk, vagy külön szállítjuk a termékeket! Ebben az esetben, ha Ön a külön szállítás mellett dönt, akkor tudnia kell, hogy a szállítási díj is külön-külön kerül felszámításra!  A kiszállítás előtti napon e-mailben értesítjük Önt a csomag feladásáról.Figyelem!

A termékeket postázás előtt kibontjuk, átvizsgáljuk és csak minőségileg teljesen kifogástalan, ellenőrzött termék kerül postázásra!
Az Ön részére elküldött gyári csomagolás  megbontása, vagy a gyári dobozok esetleges sérülése nem befolyásolja a termék használhatóságát, így nem képezheti tárgyát sem szavatossági, sem jótállási vitának!
Ellálási jog gyarkorlása esetén utánvétes csomagokat nem áll módunkban átvenni!


-Általános Szerződési Feltételek /pdf/ /link/

-Adatkezelési tájékoztató /pdf/ /link/
Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-82093/2014.

-Szavatosság-kezelési jegyzőkönyv minta /docx/ /link/
-Szavatosság-kezelési jegyzőkönyv minta /pdf/ /link/

-Elállási jog nyilatkozat minta /docx/ /link/
-Elállási jog nyilatkozat minta /pdf/ /link/

-Panaszfelvételi jegyzőkönyv minta /docx/ /link/
-Panaszfelvételi jegyzőkönyv minta /pdf/ /link/

 

Facebook Játék!

Mindenki számára kedvező játékszabályunk a következő:
1. Aki regisztrált felhasználója a Webáruházunknak az automatikusan résztvevője a játékunknak, /nekik igazából semmi dolguk bár a megosztásnak nagyon örülnénk/.
2. Aki már like-olt bennünket /kesvilag.hu facebook oldalon/ attól csak megosztást kérünk, a játékban való részvételért!
3. Aki még nem like-olta a / kesvilag.hu facebook oldalt / attól a like-ot és a megosztást is kérjük.
Mindenkinek élvezetes játékot, sok szerencsét, szép napot és jó vásárlást kíván a Késvilág
összes munkatársa!


A promóciós játékon minden  facebook  felhasználó  részt  vehet!  A játék 2016.12.10.-én 35.276. like-nál kezdődik és 2016-17.......  40.000 like-nál  /Cold Steel Kudu/ zárul. A játék időtartama alatt like-olók és megosztók  promóciós sorsoláson vesznek részt. Akesvilag.hu webáruházba beregisztrált és újonnan regisztrálók is automatikusan részt vesznek a sorsoláson! 
 Aki egyszer regisztrált, automatikusan részt vesz a sorsoláson, de a poszt kedvelése akkor is szükséges! A sorsolással egyidejűleg a szervezők valamennyi nyeremény mellé 1-1 pótjátékost is kiválasztanak. A promóciós  játékban nem vehetnek részt a a kesvilag.hu  alkalmazottai, valamint hozzátartozóik valamint személyes idővonalukon nem támogathatják a játékot. A nyeremény megváltoztatásának jogát a kesvilag.hu fenntartja. A nyertesek értesítése , majd az egész lebonyolítás e-mailben történik!
 Amennyiben a nyertes 10 munkanapon belül nem jelentkezik nyereményéért, a nyereményre a soron következő pótjátékos válik jogosulttá. A nyertest további adó- és/vagy járulékköltség nem terheli. A résztvevő hozzájárul, hogy a megadott email címre értesítést küldjön kesvilag.hu  illetve hozzájárul adatai közvetlen üzletszerzésre történő felhasználásához. Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-65924/2013.
Kizárjuk a facebook minden felelősségét a játék szervezése és lebonyolításához köthető minden tevékenységből! A játékot a Facebook nem támogatja! Sok jó és élvezetes játékot, sok szép ajándékot mindenkinek!