kés webáruház logó

Összetett termék kereső:

Konyhai /I./ ×
Raktárkészlet
Ár
Penge Hossz
Teljes Hossz
Acél típus
Márkák
Árgarancia

Termékek

Gyártók

Minőségi konyhakés


A Shun modell

 


shun márka konyhakés

A Shun modellek nagyon kultikusak Japánban. Az 1908-ban alapított KAI cég, több mint 100 éve értékesíti termékeit szerte a világban. Evőeszközök, szakácskések, manikűr,pedikűr eszközök. Mind kiváló éltartósággal rendelkeznek. A kések megjelenésében, minőségében érezhető a japán kovácsolásának a művészete.

Miért pont a Shun termékeket válassza?


Pengéik nagyon élesek, a piacon lévő más konyhai késektől eltérően.
A japán kard és vágóeszköz készítő műhely, hagyománya szerint, magasan képzett szakemberek készítik
a Seki City-ben. Ezeket a késeket 100 kézműves lépés teszi rendkívülivé! Ennek köszönhető a kés hibátlan megszületése.


fejlett technológiáva készült minőségi konyhakés
A Shun fejlett technológiával rendelkezik. A cég csakis prémium minőségű acélt használ pengéihez. Az acél kemény és tartós. A pengék vékonyabbra vannak formálva, a könnyű és élesebb vágás érdekében.



A Shun által használt stílusok:


KASUMI:


A penge keményebb acélmagját, lágyabb acéllal vonják be, azért, hogy a két acél egymást megtámasztja. A Kasumi készítésekor kettő, vagy több acéltípust egyesít. Ez a módszer hasonló ahhoz, ahogy a szamuráj kardokat hagyományosan készítik.

SAN MAI:


san mai pengéjű konyhakés
A penge kemény acélmagját, a lágyabb acélrétegek közé helyezik, a tartás miatt. A lágy külső acél, gyakran rozsdamentes acélból készül,ami ellenáll a rozsdafoltoknak. A San mai stílus, a szamurájkard készítés egyike.


Kompozit technológiai eljárás:


Itt egyesítik a két acélnak a legjobb tulajdonságait, így az acélok összeköttetésben vannak egymással.

    

Réteges Damaszk„ Layer”:

réteges damaszk konyhakés

A penge rétegeit, különféle rétegzett fémötvözetek képezik.
A rétegeket egy darabból / néha tömbből, golyóból kovácsolják össze.
A mintákat gyöngyfúvással, vagy savmaratással lehet létrehozni.



TSUCHIME FINISH:


A Tsuchime azt jelenti, hogy "kalapált".

tsuchime pengéjű konyhakés
Az ütés kis krátereket hoz létre, amelyek a tapadásmentes, tökéletes vágást eredményezik.

Ezek a kések pengéi, kalapácsolással, az ősi Japán hagyomány szerint készültek.









A Shun modell markolata is igényes megmunkálású. Természetes anyagokbólkészülnek többnyire, mint például a fa. /pakka vagy Wenge /.

konyhakés markolatok


Egyedi eljárás:

A 16 fokos vágás szög:


-A pengék vékonyabbak, könnyebb és élesebb vágást eredményez.

-A vékony él hatékonyabb.

-Rendkívül éles és éltartó!