kés webáruház logó

Összetett termék kereső:

Mindenhol
Raktárkészlet
Ár
Penge Hossz
Teljes Hossz
Acél típus
Márkák
Árgarancia

Termékek

Gyártók

Mit jelent a minőség és árgarancia!


Hogyan kerülhetnek feltűnően alacsony áron neves gyártók termékei a boltok, webáruházak kínálatába?

Egyre gyakrabban fordul elő, hogy elismert nagy múltú boltok polcain is találkozunk hamisítványokkal, melyek időnként annyira megtévesztőek, hogy komoly szakmai gyakorlatot igényel a felismerésük!

Ez pedig amellett, hogy jogszabályellenes, kiábrándító és egyfajta bizonytalanságot eredményezhet a márkás termékek megvásárlása tekintetében! Mi minden termékünkre vállaljuk a "Minőség" garanciát ami azt jelenti ,hogy teljes mértékben nyugodt lehet a kedves vásárló, hogy eredeti, minőségi, ellenőrzött terméket kap kézhez!

Cégünk mindig is az ügyfeleink érdekeit tartotta szem előtt, ez a gondolat vezetett el minket ahhoz az ötlethez, hogy ne csak minőségi kiszolgálást és minőségi terméket adjunk ügyfeleinknek, hanem a legjobb árat is biztosítsuk, ezért lett kidolgozva az Árgarancia!

Olcsóbb árat talált valahol, de szívesebben vásárolna tőlünk? Küldje el nekünk a konkurens termék linkjét és az elérhetőségét! Fontos! A webáruház vagy üzlet, Magyarországi legyen! Mivel mi szolgáltatásban gondolkozunk, aminek a része a szállítás, csomagolás is, előfordulhat, hogy olyan helyen talál jobb árat, ahol a szállítási feltételek kedvezőtlenebbek.

Ilyenkor egyeztetnünk kell, hogy ön a legjobban járjon azzal, hogy nálunk rendel. Ezt az ön által választott e-mail-es vagy telefonos elérhetőségen tesszük majd. Kérjük a belátását, hogy a kiárusítások, extra akciós vagy a nem kezelt, nem frissített webáruházi árak nem a piaci realitásokat tükrözik.

Az ilyen helyzetekben fenntartjuk a mérlegelés jogát, de mindenképpen fogunk adni ajánlatot!

Személyes adatok
Termék adatok

Kérjük a *-gal megjelölt mezőket mindenképpen töltse ki!