kés webáruház logó

Összetett termék kereső:

Mindenhol
Ár
Penge Hossz
Teljes Hossz
Acél típus
Márkák
Árgarancia

Termékek

Gyártók

             Kedves Vásárló            


Ezen az oldalon a legfontosabb vásárlási információkat foglaljuk össze.
Reményeink szerint gyors, hasznos, és könnyen érthető formában sikerül tájékoztatást nyújtani, a webáruház használatát illetően.

Fontos!

Kérjük ne vásároljon addig, amíg ezt nem olvasta el! A Webáruház megnyitásával egyidőben beindítjuk a jutalmazási rendszerünket! Ennek lényege, hogy Ön a rendszer segítségével olcsóbban tudjon vásárolni!

Hogyan gyűjthet pontokat?

Regisztráció 500 pont = 500,- Ft.

Facebook like /egyszeri a Késvilág oldal/ 200 pont = 200,- Ft.

/Küldj üzenetet... és mi jóváírjuk/

Minden elköltött 1.000,- Ft. vásárlás után 20 pont = 20,- Ft.

Ezt az információt a regisztrált vásárlóink bármikor megtekinthetik, és a következő vásárlásnál jóváírathatják, illetve gyűjthetik a pontokat tovább. A pontok beváltása 10.000,- Ft. feletti vásárlás esetében történhet meg.

        Figyelem!    

    -Pénz formájában a pontokat beváltani nem lehet.
-A pontokat más felhasználóra átruházni, összevonni nem lehet.
-A pontokat beváltani csak a Webáruházban lehet.
-A pontrendszer a Kesvilag.hu kizárólagos tulajdona, ő kezeli és gondozza!
-A pontrendszerrel történő bármilyen visszaélés azonnali kizárást eredményez.

A Webáruház használata:

A Szerződés nyelve Magyar!


Az áruházban az egyszerüség kedvéért kétféleképpen lehet vásárolni!!!

1. Gyorsított vásárlás:


       - Ebben az esetben nem szükséges regisztráció!
            - Hátránya nem kerül be a jutalmazási rendszerbe!
                - Előnye kevesebb adminisztráció, gyorsabb vásárlás!

               2. Regisztráció utáni vásárlás :

  - Hátránya kicsit több adatot kell megadni.
        - Előnye, bekerül a jutalmazási rendszerbe így,
 olcsóbban tud vásárolni!

   Fizetési lehetőségek

1. E
lőre utalás:bank számlaszámra:

-OTP Bank: / Uj Istvánné / 11738039-20843203-00000000
ERSTE Bank / 11600006-00000000-15457604

2. Üzletben személyesen


    3. Utánvétel esetén futárnakSzállítás

A vásárolt áru minden esetben bruttó ár, tehát az ÁFÁ-t már tartalmazza!

A megrendelés elküldése után visszaigazoló e-mailt küldünk, melyben további információkat közlünk, majd pontosítás végett telefonon, vagy e-mailben felvesszük a kapcsolatot Önnel. Semmilyen rejtett költséget nem számolunk fel pl.:csomagolási díj.
Amennyiben névre szóló számlát kér, kérjük azt jelezni szíveskedjen!

Szállítás módja
                

- Személyes átvétel: Az üzlet nyitvatartási idejében, mely díjtalan.

- Előre utalás ajánlott levélként
: 2017.-től a posta, az ajánlott levél méretét lekorlátozta a továbbiak szerint: (324mm.x229mm.x24mm.)
Az ettől nagyobb méreteket, csak csomagküldeményként veszi fel a posta. Cégünk maximum 300 g. tömegig és 200 mm. hosszúságig vállalja a termék kiszállítását ajánlott levélként! Ami belefér a postakész borítékba! Egyéb lehetőségként figyelmükbe ajánljuk az ajánlott levél "Postán maradóra!" kérését 700 grammig!
/A Postai szállításról, részletek lentebb/


-Futárszolgálatok:

1./ Fáma Futárszolgálat:
- Előre utalással bruttó:  1.250,- Ft.
- Utánvéttel bruttó: 1.750,- Ft.
díjat kell fizetni!/Fáma Futárszolgálattal történő szállítás esetén 25.000,- Ft. alatti megrendelésnél!/ Ez csak részben tartalmazza a bérmentesítési/szállítási és csomagolási díjat, a fennmaradó részt a kesvilag.hu vállalja át! Kivételes esetben előfordulhat, hogy magasabb szállítási díjat kell a kesvilag.hu-nak fizetni, természetesen erről Önt értesítjük. Amennyiben a megrendelést követően technikai, vagy logisztikai okokból több lépésben kell a megrendelést kiszállítanunk, a szállítási költséget természetesen csak egyszer számolja fel a kesvilag.hu. A küldemény nyomonkövetése: a csomag/küldemény azonosító száma alapján bármikor informálódhat a küldemény helyzetéről az alábbi link segítségével:

2./ Express One futárszolgálat:
- Előre utalással bruttó: 1.700,- Ft.
- Utánvéttel bruttó: 2.050,- Ft.
/Az Express One futárszolgálattal történő szállítás esetén 25.000,- Ft. alatti megrendelésnél!/
A küldemény nyomkövetése a csomag/küldemény azonosító száma alapján bármikor informálódhat a csomag helyzetéről az Express One nyomkövető rendszerében az alábbi link segítségével:


A Szállítási költséget cégünk 25.000,-Ft.-ot meghaladó vásárlás esetén átvállalja, ám az utánvét díja a vásárlót terheli, melynek díjszabása a következő:
25.000,-Ft. - 50.000.-Ft. között: 550,-Ft.
50.000,-Ft.- 100.000,-Ft. között: 1.100,-Ft.
100.000,-Ft. felett: 2.000,-Ft.


- Futárszolgálati partnereink: - Fáma Futár
                                                    - Express One
    A szállitás munkaidőben hétköznap történik!

Ha az áruházunk által felkínált szállítási mód egyike sem felel meg Önnek a következőt teheti: a megrendelés kitöltésénél a szállítási módok közül válassza a személyes átvételt, így a rendszer nem számol fel szállítási költséget. Ezt követően a kapcsolat felvétel folyamán, bármilyen Ön által preferált szállítási mód választható közös megegyezés alapján!


Előre utalás esetén a kiszállítás költségét: amennyiben a Magyar Posta által ajánlott levélként történő kiszállítást választja, cégünk átvállalja annak költségét, amennyiben belefér a postakész borítékba!
A következő méret és súlykorlátozásig:
300 gr,200 mm. 
Az utánvétes postai szolgáltatásra az ajánlat nem érvényes!
Extrém vagy túlméretes árucikkekre, melyek nem férnek el a posta által megadott szabvány postai borítékban, /324mm.x229mm.x24mm./az ajánlat nem vonatkozik!
500g vagy azt meghaladó termék/ek esetében 1000.- ft-ért küldjük el önnek az ajánlott küldeményt!
Amennyiben postán maradóra kéri a terméket ajánlott levélként, minden esetben Önnek kell érdeklődnie az Ön által megadott postán, mivel erről a posta értesítést nem küld! 5.000 forint alatti vásárlás esetében cégünknek nem áll módunkban díjmentes szállításról gondoskodni!
Minden további szolgáltatást, amit a Magyar Posta kínál megrendelhető előzetes egyeztetés alapján, de az mindenkor a vásárlót terheli.A Magyar Posta díjszabása a következő linken érhető el: 
https://www.posta.hu/postai_dijak

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a Magyar Posta hibájából történő károkért cégünk felelősséget nem vállal!
A magyar posta a levél elkallódása esetén a feladási díj 15 szörösét fizeti ki Kb. 30 nap után, mert a "tudakozvány" kivizsgálásának ideje ennyi időt vesz igénybe.
A feladási díj súlyhoz van kötve! Érdemes előtte áttanulmányozni, hogy a levél elkallódása esetén, megtérülhet-e a kár? Ezért mi csak 0-8.000,-Ft. vásárlási értékig javasoljuk a teljesen díjtalan szállítás igénybevételét.
A 8.000,-Ft és a 25.000,-Ft. összeg közötti vásárlás esetében érdemes értékkel kérni a postai küldeményt, amelynek felára van, és a vevőt terheli! Vagy inkább futárszolgálatot választani a kiszállítás módjaként.

A kiszállítás költségét: 25.000,- Ft. feletti megrendelés esetén cégünk átvállalja!

 Érdemes olyan címet megadni, ahol hétköznap munkaidőben, /amikor a kiszállítás történik/ tartózkodik valaki, aki átveheti a csomagot, vagy akár munkahelyi címet is érdemes lehet megadni.

  Kiszállítás az Ön biztonsága érdekében!

Biztosan azt kapja amit rendel, hiszen a terméket átnézve, leellenőrízve küldjük!
Fontos! Csak sértetlen csomagot vegyen át! Amennyiben a csomagolás bárhol, bármilyen mértékben sérült, a futárral vetessen fel jegyzőkönyvet, mert mennyiségi, vagy minőségi hiány esetén, csak ennek a jegyzőkönyvnek a birtokában áll módunkban reklamációs kérést befogadni és kezelni! Tehát: a terméknek a futártól való átvételével, illetve az átvételt igazoló dokumentum aláírásával, a termék mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik, ami azt jelenti, hogy a kesvilag.hu.-nak utólag mennyiségi és minőségi reklamációt nem áll módjában elfogadni! A szállítólevél aláírásával elismeri, hogy az átvett csomag mint külsőleg, mint pedig tartalmát illetően megfelel a megrendelésben foglaltaknak! (pl. nem hiányos a csomag tartalma, nem sérült a csomagolás, vagy a termék)
Sikertelen kézbesítés esetén: A futár vagy telefonál, vagy értesítőt hagy az Ön részére!

Áruátvétel

Termékeink szállítási határideje: 2-3 munkanap, a mindenkori raktárkészletünktől függően: Ha a fenti időt meghaladná a szállítás írásban, vagy telefonon értesítjük előre! Amennyiben különböző szállítási határidejű termékeket rendel meg, akkor szintén telefonon, vagy e-mailben az Ön igényeinek, elvárásainak megfelelően, vagy összevárjuk, vagy külön szállítjuk a termékeket! Ebben az esetben, ha Ön a külön szállítás mellett dönt, akkor tudnia kell, hogy a szállítási díj is külön-külön kerül felszámításra! A kiszállítás előtti napon e-mailben értesítjük Önt a csomag feladásáról.

Figyelem!

A termékeket postázás előtt kibontjuk, átvizsgáljuk és csak minőségileg teljesen kifogástalan, ellenőrzött termék kerül postázásra!
Az Ön részére elküldött gyári csomagolás megbontása, vagy a gyári dobozok esetleges sérülése nem befolyásolja a termék használhatóságát, így nem képezheti tárgyát sem szavatossági, sem jótállási vitának!


-Általános Szerződési Feltételek /pdf/ /link/

-Adatkezelési tájékoztató /pdf/ /link/
Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-82093/2014.

-Szavatosság-kezelési jegyzőkönyv minta /docx/ /link/
-Szavatosság-kezelési jegyzőkönyv minta /pdf/ /link/

-Elállási jog nyilatkozat minta /docx/ /link/
-Elállási jog nyilatkozat minta /pdf/ /link/


-Panaszfelvételi jegyzőkönyv minta /docx/ /link/
-Panaszfelvételi jegyzőkönyv minta /pdf/ /link/


Facebook Játék!


                                        Mindenki számára kedvező játékszabályunk a következő:

A promóciós játékon minden facebook felhasználó részt vehet! A játékunk tovább folytatódik, a "bicska Sorsolás Marathon" elnevezéssel. Reményeink szerint már kedvelted az oldalunkat, vagy most szeretnél csatlakozni a Késvilág rajongóihoz! A játék időtartama alatt a posztjainkat lájkolók, hozzászólóink, és törzsvásárlóink promóciós sorsoláson vesznek részt. A kesvilag.hu webáruházba beregisztrált és az újonnan regisztrálók is automatikusan részt vesznek a sorsoláson! 
 Aki egyszer regisztrált, automatikusan részt vesz a sorsoláson, de a poszt kedvelése és a komment ebben az esetben is szükséges! Kivéve törzsvásárlóinkat! A facebook szabályait maximálisan igyekszünk betartani! Ha viszont valaki önként, az esetleges szimpátiáját úgy fejezi ki, hogy túlteljesíti azokat a játékszabályokat, amihez nekünk kötelezően tartani kell magunkat, természetesen nagyon-nagyon örülünk! Ennek módjait szintén nem "illik" felsorolni, mert nem szeretnénk szabályt szegni! Azzal azonban nem árulunk el titkot, hogy minden közösségnek az az ideális, ha minél nagyobb a létszám és minél többen látják a posztokat! Ha ezért pluszban valamit tesznek, az egy többlet kedvesség, ami nekünk nagyon pozitív visszajelzés és boldogságforrás! Nagyon köszönünk bármilyen tipusú támogatást! A sorsolással egyidejűleg a szervezők valamennyi nyeremény mellé 1-1 pótjátékost is kiválasztanak. A promóciós játékban nem vehetnek részt a  kesvilag.hu  alkalmazottai, valamint hozzátartozóik, valamint személyes idővonalukon nem támogathatják a játékot. A nyeremény megváltoztatásának jogát a kesvilag.hu fenntartja. A nyertesek értesítése, majd az egész lebonyolítás e-mailben történik!
 Amennyiben a nyertes 10 munkanapon belül nem jelentkezik nyereményéért, a nyereményre a soron következő pótjátékos válik jogosulttá. A nyertest további adó- és/vagy járulékköltség nem terheli. A résztvevő hozzájárul, hogy a megadott email címre értesítést küldjön a kesvilag.hu illetve hozzájárul adatai közvetlen üzletszerzésre történő felhasználásához. Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-65924/2013.
Kizárjuk a facebook minden felelősségét a játék szervezése és lebonyolításához köthető minden tevékenységből! A játékot a Facebook nem támogatja! Sok jó és élvezetes játékot, sok szép ajándékot mindenkinek!

A játékban csak 18. évet betöltött, Magyar állampolgár vehet részt!