kés webáruház logó

Összetett termék kereső:

Mindenhol
Raktárkészlet
Ár
Penge Hossz
Teljes Hossz
Acél típus
Márkák
Árgarancia

Termékek

Gyártók

             Kedves Vásárló            


Ezen az oldalon a legfontosabb vásárlási információkat foglaljuk össze.
Reményeink szerint gyors, hasznos, és könnyen érthető formában sikerül tájékoztatást nyújtani, a webáruház használatát illetően.

Fontos!

Kérjük ne vásároljon addig, amíg ezt nem olvasta el! A Webáruház megnyitásával egyidőben beindítjuk a jutalmazási rendszerünket! Ennek lényege, hogy Ön a rendszer segítségével olcsóbban tudjon vásárolni!

Hogyan gyűjthet pontokat?

Regisztráció 500 pont = 500,- Ft.

Facebook like /egyszeri a Késvilág oldal/ 200 pont = 200,- Ft.

/Küldj üzenetet... és mi jóváírjuk/

Minden elköltött 1.000,- Ft. vásárlás után 20 pont = 20,- Ft.

Ezt az információt a regisztrált vásárlóink bármikor megtekinthetik, és a következő vásárlásnál jóváírathatják, illetve gyűjthetik a pontokat tovább. A pontok beváltása 10.000,- Ft. feletti vásárlás esetében történhet meg.

        Figyelem!    

    -Pénz formájában a pontokat beváltani nem lehet.
-A pontokat más felhasználóra átruházni, összevonni nem lehet.
-A pontokat beváltani csak a Webáruházban lehet.
-A pontrendszer a Kesvilag.hu kizárólagos tulajdona, ő kezeli és gondozza!
-A pontrendszerrel történő bármilyen visszaélés azonnali kizárást eredményez.

A Webáruház használata:

A Szerződés nyelve Magyar!


Az áruházban az egyszerüség kedvéért kétféleképpen lehet vásárolni!!!

1. Gyorsított vásárlás:


       - Ebben az esetben nem szükséges regisztráció!
            - Hátránya nem kerül be a jutalmazási rendszerbe!
                - Előnye kevesebb adminisztráció, gyorsabb vásárlás!

               2. Regisztráció utáni vásárlás :

  - Hátránya kicsit több adatot kell megadni.
        - Előnye, bekerül a jutalmazási rendszerbe így,
 olcsóbban tud vásárolni!

   Fizetési lehetőségek

1. E
lőre utalás:bank számlaszámra:


-ERSTE Bank / 11600006-00000000-15457604
-OTP. Bank / 11773384-24105697-00000000

2. Üzletben személyesen


    3. Utánvétel esetén futárnak



Szállítás

A vásárolt áru minden esetben bruttó ár, tehát az ÁFÁ-t már tartalmazza!

A megrendelés elküldése után visszaigazoló e-mailt küldünk, melyben további információkat közlünk, majd pontosítás végett telefonon, vagy e-mailben felvesszük a kapcsolatot Önnel. Semmilyen rejtett költséget nem számolunk fel pl.:csomagolási díj.
Amennyiben névre szóló számlát kér, kérjük azt jelezni szíveskedjen, ha vállalkozó, akkor az adószámot feltétlen írja oda!

Szállítás módja
                

- Személyes átvétel: Az üzlet nyitvatartási idejében, mely díjtalan.



-FOXPOST AUTOMATÁBÓL- FOXPOST AUTOMATÁBA:
Maximum méret: 60cm. x 36cm. x 61 cm.-ig!
- Előre utalással bruttó:  1.290,- Ft.

-FOXPOST AUTOMATÁBÓL - HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL:
Maximum méret: 11,5cm. x 36 cm. x 61cm.-ig!
- Előre utalással bruttó: 2.200,- Ft.


- Előre utalással GLS csomagpontra: bruttó: 1.250,- Ft.
- Előre utalással GLS házhozszállítás:bruttó: 1.990,- Ft.
- Utánvéttel GLS házhozszállítással: bruttó: 2.250,- Ft.



díjat kell fizetni!/a Futárszolgálattal történő szállítás esetén 30.000,- Ft. alatti megrendelésnél!/ Ez csak részben tartalmazza a bérmentesítési/szállítási és csomagolási díjat, a fennmaradó részt a kesvilag.hu vállalja át! Kivételes esetben előfordulhat, hogy magasabb szállítási díjat kell a kesvilag.hu-nak fizetni, természetesen erről Önt értesítjük. Amennyiben a megrendelést követően technikai, vagy logisztikai okokból több lépésben kell a megrendelést kiszállítanunk, a szállítási költséget természetesen csak egyszer számolja fel a kesvilag.hu.

 Webáruházunkban forgalmazott termékeink döntő többsége beletartozik a 175/2003. (X. 28.) Korm. rendelet hatálya alá! Emiatt a Magyar Posta  mint szállító, csak igen csekély mértékben vehető igénybe! Amennyiben szeretne a Magyar Postával szállítatni, kérem vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal egyeztetés végett! / Rendelésnél megjegyzés rovat /
 A magyar Posta jelenlegi szállítási díjai!


    Csomagautomatába, Posta Pontra vagy postára kézbesítve: bruttó  990 Ft./db.
     Háznál történő kézbesítés esetén: 0-10 kg-ig bruttó 1.990 Ft./db.
     Háznál történő kézbesítés esetén: 10-20 kg-ig bruttó 2.990 Ft./db.
     Háznál történő kézbesítés esetén: 20-40 kg-ig bruttó 5.990 Ft./db.



A Szállítási költséget cégünk 30.000,-Ft.-ot meghaladó vásárlás esetén átvállalja!

- Futárszolgálati partnereink: - GLS Futárszolgálat
                                     - FOXPOST 
    A szállitás munkaidőben hétköznap történik!

Ha az áruházunk által felkínált szállítási mód egyike sem felel meg Önnek a következőt teheti: a megrendelés kitöltésénél a szállítási módok közül válassza a személyes átvételt, így a rendszer nem számol fel szállítási költséget. Ezt követően a kapcsolat felvétel folyamán, bármilyen Ön által preferált szállítási mód választható közös megegyezés alapján!



A kiszállítás költségét: 30.000,- Ft. feletti megrendelés esetén cégünk átvállalja!

 Érdemes olyan címet megadni, ahol hétköznap munkaidőben, /amikor a kiszállítás történik/ tartózkodik valaki, aki átveheti a csomagot, vagy akár munkahelyi címet is érdemes lehet megadni.

  Kiszállítás az Ön biztonsága érdekében!

Biztosan azt kapja amit rendel, hiszen a terméket átnézve, leellenőrízve küldjük!
Fontos! Csak sértetlen csomagot vegyen át! Amennyiben a csomagolás bárhol, bármilyen mértékben sérült, a futárral vetessen fel jegyzőkönyvet, mert mennyiségi, vagy minőségi hiány esetén, csak ennek a jegyzőkönyvnek a birtokában áll módunkban reklamációs kérést befogadni és kezelni! Tehát: a terméknek a futártól való átvételével, illetve az átvételt igazoló dokumentum aláírásával, a termék mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik, ami azt jelenti, hogy a kesvilag.hu.-nak utólag mennyiségi és minőségi reklamációt nem áll módjában elfogadni! A szállítólevél aláírásával elismeri, hogy az átvett csomag mint külsőleg, mint pedig tartalmát illetően megfelel a megrendelésben foglaltaknak! (pl. nem hiányos a csomag tartalma, nem sérült a csomagolás, vagy a termék)
Sikertelen kézbesítés esetén: A futár vagy telefonál, vagy értesítőt hagy az Ön részére!

Áruátvétel

Termékeink szállítási határideje: 2-3 munkanap, a mindenkori raktárkészletünktől függően: Ha a fenti időt meghaladná a szállítás írásban, vagy telefonon értesítjük előre! Amennyiben különböző szállítási határidejű termékeket rendel meg, akkor szintén telefonon, vagy e-mailben az Ön igényeinek, elvárásainak megfelelően, vagy összevárjuk, vagy külön szállítjuk a termékeket! Ebben az esetben, ha Ön a külön szállítás mellett dönt, akkor tudnia kell, hogy a szállítási díj is külön-külön kerül felszámításra! A kiszállítás előtti napon e-mailben értesítjük Önt a csomag feladásáról.

Figyelem!

A termékeket postázás előtt kibontjuk, átvizsgáljuk és csak minőségileg teljesen kifogástalan, ellenőrzött termék kerül postázásra!
Az Ön részére elküldött gyári csomagolás megbontása, vagy a gyári dobozok esetleges sérülése nem befolyásolja a termék használhatóságát, így nem képezheti tárgyát sem szavatossági, sem jótállási vitának!


-Általános Szerződési Feltételek /pdf/ /link/




Kormány rendelet a közbiztonságra különösen veszélyes eszközökről

 

175/2003. (X. 28.) Korm. rendelet a közbiztonságra különösen veszélyes eszközökről:

1. § E rendelet hatálya a mellékletben felsorolt közbiztonságra különösen veszélyes eszközökre és az azokkal kapcsolatos egyes tevékenységekre terjed ki.


(2)7 Nem vonatkozik az (1) bekezdésben foglalt tilalom

a)8 a Magyar Honvédségre, a rendvédelmi szervekre, a Nemzeti Adó- és Vámhivatalra, az Országgyűlési Őrségre, a nemzetbiztonsági szolgálatokra, a Magyarország területén állomásozó fegyveres szervekre, továbbá azokra a szervekre és személyekre, melyeknek a közbiztonságra különösen veszélyes eszköz birtoklását, használatát jogszabály megengedi;

b) azokra a rendeltetésszerűen munkavégzés, sport, hagyományőrző tevékenység, a vadászati törvény hatálya alá tartozó vadász által végzett vadászati tevékenység során vagy a szokásos életvitel körében használt eszközökre,

ba) amelyeknek közterületen, nyilvános helyen, valamint közforgalmi közlekedési eszközön való birtoklása indokolt és

bb) amelyek esetében – a tényleges munkavégzés vagy tevékenység során történő használaton, a szükséges szállításon kívül – az eszköz birtoklása vagy szállítása rejtve, a szokásos módon becsomagolva, szétszedve vagy zárt tárolóeszközben történik;

c) azokra a rendeltetésszerűen munkavégzés, sport, hagyományőrző tevékenység, a vadászati törvény hatálya alá tartozó vadász által végzett vadászati tevékenység során vagy a szokásos életvitel körében használt eszközökre, amelyek közterületen lévő jármű belső tereiben más illetéktelen személy számára nem hozzáférhető módon rejtve, a szokásos módon becsomagolva, szétszedve vagy zárt tárolóeszközben vannak elhelyezve;

d) azokra az eszközökre, amelyek használata filmfelvétel, színházi előadás, illetve más hasonló rendezvény megtartásához szükséges;

e) a pelargonsav-vanillilamid és az olajosgyanta-tartalmú kapszaicin hatóanyagot nem tartalmazó, legfeljebb 20 gramm töltőanyag tömegű gázsprayre, kivéve a közterületen vagy nyilvános helyen szervezett rendezvényeket.


A közbiztonságra különösen veszélyes eszköz:

a)az olyan szúró- vagy vágóeszköz, amelynek szúróhosszúsága vagy vágóéle a 8 cm-t meghaladja, továbbá a szúróhosszúság vagy a vágóél méretétől függetlenül a dobócsillag, a rugóskés és a szúró-, vágóeszközt vagy testi sérülés okozására alkalmas egyéb tárgyat kilövő készülék (különösen: felajzott íj, számszeríj, francia kés, szigonypuska, parittya, csúzli);



2012. évi II. törvény

a szabálysértésekről, a szabálysértési eljárásról és a szabálysértési nyilvántartási rendszerről:


152. A közbiztonságra különösen veszélyes eszközzel kapcsolatos szabálysértés

198. § (1) Aki a közbiztonságra különösen veszélyes eszközök birtoklására, szállítására, forgalmazására vonatkozó szabályokat megszegi, szabálysértést követ el.

(2) Az (1) bekezdésben meghatározott szabálysértés miatt az eljárás a rendőrség hatáskörébe tartozik.



Facebook Játék!


                                        Mindenki számára kedvező játékszabályunk a következő:

A promóciós játékon minden facebook felhasználó részt vehet! A játékunk tovább folytatódik, a "bicska Sorsolás Marathon" elnevezéssel. Reményeink szerint már kedvelted az oldalunkat, vagy most szeretnél csatlakozni a Késvilág rajongóihoz! A játék időtartama alatt a posztjainkat lájkolók, hozzászólóink, és törzsvásárlóink promóciós sorsoláson vesznek részt. A kesvilag.hu webáruházba beregisztrált és az újonnan regisztrálók is automatikusan részt vesznek a sorsoláson! 
 Aki egyszer regisztrált, automatikusan részt vesz a sorsoláson, de a poszt kedvelése és a komment ebben az esetben is szükséges! Kivéve törzsvásárlóinkat! A facebook szabályait maximálisan igyekszünk betartani! Ha viszont valaki önként, az esetleges szimpátiáját úgy fejezi ki, hogy túlteljesíti azokat a játékszabályokat, amihez nekünk kötelezően tartani kell magunkat, természetesen nagyon-nagyon örülünk! Ennek módjait szintén nem "illik" felsorolni, mert nem szeretnénk szabályt szegni! Azzal azonban nem árulunk el titkot, hogy minden közösségnek az az ideális, ha minél nagyobb a létszám és minél többen látják a posztokat! Ha ezért pluszban valamit tesznek, az egy többlet kedvesség, ami nekünk nagyon pozitív visszajelzés és boldogságforrás! Nagyon köszönünk bármilyen tipusú támogatást! A sorsolással egyidejűleg a szervezők valamennyi nyeremény mellé 1-1 pótjátékost is kiválasztanak. A promóciós játékban nem vehetnek részt a  kesvilag.hu  alkalmazottai, valamint hozzátartozóik, valamint személyes idővonalukon nem támogathatják a játékot. A nyeremény megváltoztatásának jogát a kesvilag.hu fenntartja. A nyertesek értesítése, majd az egész lebonyolítás e-mailben történik!
 Amennyiben a nyertes 10 munkanapon belül nem jelentkezik nyereményéért, a nyereményre a soron következő pótjátékos válik jogosulttá. A nyertest további adó- és/vagy járulékköltség nem terheli. A résztvevő hozzájárul, hogy a megadott email címre értesítést küldjön a kesvilag.hu illetve hozzájárul adatai közvetlen üzletszerzésre történő felhasználásához. Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-65924/2013.
Kizárjuk a facebook minden felelősségét a játék szervezése és lebonyolításához köthető minden tevékenységből! A játékot a Facebook nem támogatja! Sok jó és élvezetes játékot, sok szép ajándékot mindenkinek!

A játékban csak 18. évet betöltött, Magyar állampolgár vehet részt!