kés webáruház logó

Összetett termék kereső:

Kiegészítők ×
Raktárkészlet
Ár
Teljes Hossz
Márkák
Árgarancia

Termékek

Gyártók

1

A Blademedic 4 az 1-ben késélező.A Blademedic® élezőrendszert, arra tervezték, hogy az azonnali karbantartást bárhol véghez tudjuk vinni. Mérete miatt, zsebben is elfér, sőt terepre is vihetjük. Igen praktikus és biztonságos. Ideális utazáshoz és kültéri használatra. Minden egyes funkciójával, egyedi élezési tapasztalatot nyerjetünk.
 

Tungsten Carbide:

A keményfémből készült pengék élezéséhez kell használni. A nehezen élesíthető pengénket másodpercek töredéke alatt tudjuk megélesíteni. Mérsékelt nyomással, 3-szor vagy 4-szer végighúzzuk a pengénket, ezáltal visszaállítjuk annak az élét. A Tungsten Carbide rendkívül agresszív, ezért csak akkor kell használni, ha gyors élesítés szükséges rövid időn belül. Általános él karbantartásnál, használja a fogazott Kerámia részt , vagy a gyémánt Kúpos rudat.


 


 A Kerámia rész:
A kerámia élező lapkáit, sorjázásra, finishelésre használjuk. Esetenként általában 3-4 húzás elegendő.
Végeredményünk egy igen éles penge. A blademedic kerámia lapkás része jó hatással van a pengénkre.Fogazott pengékhez:

Ez a kerámia rúd, úgy van kialakítva mint egy háromszög, tompa sarkokkal. Ez a része a fogak élezésére szolgál. Használata közben "söprő" balról-jobbra húzást kell végezünk. Továbbá a fogazott penge mellett, alkalmas körömcsipesz és szemöldök csipesz fűrész élezésére.

Gyémánt Kúp Rúd:
Ezzel nagyon gyors felújítást és karbantartást végezhet. Fogazott pengéknél és a zsigerelő kampóknál, illetve horgász horgoknál is nagyon eredményes. Használhatjuk úgy akár egy hentes acélt. A gyémánt rúd nagyon kemény anyag. A gyors, azonnali élezéshez és a nehezen élezhető pengékhez javasoljuk.