kés webáruház logó

Összetett termék kereső:

Varró ×
Raktárkészlet
Ár
Teljes Hossz
Acél típus
Márkák
Árgarancia

Termékek

Gyártók

1

A mai világban már szinte nélkülözhetetlen a manikűr ollók használata. Hiszen egyre fontosabb a nők és férfiak számára az ápolt köröm, a szép bőr és a jó megjelenés. A manikűr ollók közt, több típussal és különféle kialakítással találkozhatunk, különféle ár kategóriákban. Természetesen azt, hogy önöknek melyik fajtára van szükségük, azt maguknak kell eldönteniük igény szerint.
A döntésben nagy szerepet játszó tényezők: a gyártók, az anyagok, a kialakítás és a megfelelő ár. Ezzel a bejegyzéssel igyekszünk segíteni egy kicsit önöknek, hogy megtalálják a legmegfelelőbb "társat" a mindennapokra.

Manikűr ollók főbb típusai:


-Körömvágó olló:-Bőrvágó olló:-Kombinált olló:


2 fajta kidolgozású vágóél létezik:


-Íves:


-Egyenes:Világhírű manikűr ollók, márkák és származás szerint:


-Német:                              


 - DOVO,
 - Solingen,
 - Extrasol,
 - Klaas,
 - Wüsthof,


-Svájci:        
- Victorinox,
- Rubis,


 

-Finn: 

- Fiskars,


-DOVO cég:

A Német cég, 1906-ban lett megalapítva Solingen-ben. A Dovo manufaktúra, Solingen egyik legpatinásabb gyára! A több mint 100 éves múlttal rendelkező gyár, a mai napig kézzel készíti exkluzív,csúcsminőségű termékeit. Hagyományokhoz híven, minőségi finomacélból készíti életreszóló termékeit.
Ezek a termékek kiváló minőségű, Német rozsdamentes acélból készülnek, melyekre az igényes megjelenés, a precíz kidolgozás, kiváló éltartás és
a hosszú élettartam jellemző! A gyártási procedúra 90%-a, a mai napig manuálisan történik, mely egyértelműen bizonyítja, a Dovo termékek különlegességét, és a csúcsminőségét.
A Dovo termékek életre szóló minőségűek!


https://www.kesvilag.hu/gyarto/191 

-Az Extrasol-Solingen: 

Ez a cég, manikűr termékeket gyárt a németországi Solingenben. Kínálatukban többnyire magas minőségű „Solingen” termékek találhatóak.


https://www.kesvilag.hu/gyarto/49

-Wüsthof: 

A Német Solingeni Ipar egyik remeke, akik nagyon komoly múlttal és gyártástechnológiával rendelkeznek. 

https://www.kesvilag.hu/gyarto/27


-Victorinox: 


A Svájci vállalat 1884-ben alakult meg. A híres Victorinox embléma – a pajzson lévő kereszt – 1909 óta létezik. 1921-ben, az "inox" [a "rozsdamentes acél" francia jelentéséből (acier inoxydable)] termékeik közé történő bevezetésével a vállalat neve és márkája a jelenlegi "Victorinox" (Victoria + Inox) lett.  

https://www.kesvilag.hu/ollok-20-db.html

-Rubis: 


Évtizedekkel ez előtt kezdte el működését, mégpedig precíziós csipeszek gyártásával, kifejezetten a svájci óra manufaktúráknak akiknek a legjobb minőségre volt szükségük érzékeny óraművek megépítéséhez, később olyan márkák vették a termékeiket, mint a Rolex vagy a Cartier. A '80-as években a Rubis iránytváltott, hiszen felfedezték a hiányt a piacon, és elkezdtek minőségi szemöldökcsipeszeket gyártani, megcélozva ezzel a nőket.   

https://www.kesvilag.hu/gyarto/126 


-Fiskars:  

A cég 1649-ben alakult Finnországban. Fiskars cég tervezi és egyben gyártja, a kiváló minőségű szerszámokat. Termékeiket biztonság, kényelem, egyszerűség és Jó ár-érték arány jellemzi.

https://www.kesvilag.hu/ollok-20-db.html


Ha ezek a termékek közül, bármelyik márkát választják, akkor garantáltan, biztosak lehetnek abban, hogy egy tartós és megbízható manikűr olló lesz a birtokukban. Ezek a termékek hosszú életen át ki fogják szolgálni önöket! 

Bízom benne, hogy ez a bejegyzés is nagy segítség volt önöknek a legközelebbi választásra!